TERMÉKENYSÉGI VIZSGÁLATOK


termékenységi vizsgálatok, termékenység

Amennyiben ön és partnere több mint egy éve élnek aktív, rendszeres szexuális életet, és a szükséges életmódbeli változtatásokat bevezették (dohányzás, kávé, alkoholról való leszokás) ám a terhesség ennek ellenére nem következik be, ideje orvoshoz fordulniuk.

Amennyiben ennél rövidebb ideje próbálkoznak, és mindketten 35 év alattiak, érdemes még várniuk néhány hónapot, elkezdeni a fogamzásra felkészítő teljes értékű étrendet, és ké­sőbbre halasztani az orvosi vizsgálatokat. Lehet, hogy az ön testének csak még egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy megszabaduljon az őt terhelő toxinoktól, és feltöltődve álljon készen a baba fogadására. Ezzel a természetes megközelítéssel és bölcs várako­zással sok fölösleges stressztől és vizsgálattól meg­menekülhet.

 

A termékenységi vizsgálatok legalább 3 hónapot vesznek igénybe. Közülük egyesek csak a ciklus bizonyos napjain végezhetők, így az ismétlésekre sokat kell várni.

 

>> Megnézem a termékeket a webáruházban

 

Cikkek:

 

Termékenységi vizsgálatok - Nőknek

Termékenységi vizsgálatok - Férfiaknak

Mindkét fél vizsgálata

 

Linkek

Internet - internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalgus Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusLinkBank Linkkatalgus Seobaglyak cikktrLinkel linkkatalgusLinkgyr linkkatalgusHungarian Web LinkgyjtemnyKatalgus-blogLinkel linkgyjtemny