Alternatív terápiás eljárások


Jó kezekben az alternatív terápiás eljárások költségigénye kisebb, mint a hagyományos orvoslásban használt módszereké.

 

Az alábbiakban ezeket tekintjük át:Táplálkozás és étrend

 

Akár elfogadja valaki, akár nem, a magunkhoz vett étel nagymértékben meghatározza általános egész­ségi állapotunkat, ezzel együtt a terhességre, egy másik élet viselésére való alkalmasságunkat. Számos érvelés szól a táplálkozásnak a termékenység ala­kulásában betöltött fontos szerepe mellett, amelye­ket nem lehet és nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az étrend megváltoztatása a noninvazív módszerek legkézenfekvőbb formája; a legkönnyebben kivite­lezhető, terápiás hatással bíró eszközök egyike.

Bővebben...
 

Gyógynövény terápia


A kiegészítő noninvazív terápiás lehetőségek újra fel­fedezett, egyébként ősrégi ága, amely egyes növé­nyek gyógyító erejét használja fel. A hagyományos orvosláshoz talán ez áll a legközelebb, hiszen a nö­vényi alkaloidok tulajdonképpen ugyanolyan vegyü­letek, mint a gyógyszerek, csak a természetben is elő­fordulnak.  

Bővebben...
 

Akupunktúra

 

Az akupunktúra az alternatív terápiák egy másik, el­ismert formája, a kínai orvoslás alapköve. Kínában már 3000 éve gyakorolják; jelenleg a világ népessé­gének egynegyedénél elsődleges gyógymódként al­kalmazzák. Akupunktúrával rendszeressé te­hető a menstruációs ciklus, javítható a spermiumok egészsége és a fogamzóképesség.

 

Bővebben...
 

Reflexológia


A reflexológia a terméketlenség/termékenységnövelés kezelésében alkalma­zott hagyományos gyógymódok egyik legkedveltebb alternatív kiegészítése.

 

Bővebben...
 

Hipnoterápia


A hipnoterápia az alternatív gyógyászat régóta ismert ága, amely a test és lélek összhangját hivatott hely­reállítani.  A hipnoterápia el­sődleges alkalmazási területei napjainkban a különböző fóbiák és szenvedélybetegségek, ill. egyes, hagyományos or­voslással gyógyíthatatlan állapotok gyógyítása. A megtermékenyülési nehézségek kezelésébe való bevonása újszerű próbálkozás, amely azonban sok esetben minden más módszernél ha­tékonyabbnak bizonyul. Ugyanis különböző lelki bajok képesek megakadályozni még egy egészséges női szer­vezetben is a terhesség létrejöttét. A hipnoterápia ebben tud segíteni. 

Bővebben...
 

3 hónapos terv


Aki valóban akarja a változást, annak három hónap éppen elegendő idő ahhoz, hogy megszabaduljon a szervezetét terhelő toxinoktól, feltöltse vitamin-és ásványianyag-készleteit, javítsa a te­herbírását. A többé-kevésbé gyökeres változások ele­inte talán megterhelők lesznek, de adjon erőt a tudat, hogy minden egyes lépés közelebb visz a vágyott terhességhez. 

 

Bővebben...
 


Linkek

Internet - internet.wyw.hu Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusHun-Web LinkekLinkBank Linkkatalgus Ingyenweblapok.hu-Ingyenes weblap sablonokItems.hu LinkgyjtemnyKatalgusLinkBank Linkkatalgus Seobaglyak cikktrLinkel linkkatalgusLinkgyr linkkatalgusHungarian Web LinkgyjtemnyKatalgus-blogLinkel linkgyjtemny